Tapas

Sett sammen
din egen tapas meny.


Hver meny
består av 5 kalde tapasprodukter, 3 varme produkter og 5 tapas tilbehør, pris etter hva du velger.

Minimumsbestilling
er 5 pers.


Kaldt


Tempura panert asparges
(fritert)
Spicy lammespyd
Langtidsmodna spekeskinke av valdres gris, flatbrød fra mosbøengård
Roastbeef av kalv fra Vestnes, huset`s drue purresalat
Små poteter, råmarinerte grønnsaker, løyrom, rørosrømme
Spekelefse, pestokrem, rødløk, ruccola, spekeskinke
Lakselefse, laks, ruccola, philadelfia, rødløk
Timian potet, surra m/bacon & timian
Marinerte scampispyd
Varmrøkt salmalaks m/persillekrem
Maki m/laks, tunfisk, kveite, kongekrabbe, krepsehale eller reke
Nigiri m/laks, tunisk, reke eller kveite
Tempura maki m/kongekrabbe eller reke
Uramaki m/ laks, reke, tunfisk, kveite, kongekrabbe eller krepsehaler
Marinerte kamskjell
Fylt sopp m/eple, chorizo, løk, paprika, hvitløk, chili ,parmesan
Satay marinerte kyllingspyd
Fritert scampi
Marinerte reker i tomat
Asparges m/spekeskinke
Spansk tortilla m/potet, purreløk, paprika
Gratinert sjøkreps
Hummersalat
Pesto marinerte klippfiskbiter



Varmt

Saltbakt amandine potet
Urtebakte små poteter
Kalveboller med kalv fra Vestnes m/parmesan & urter
Falafel
Hasselbakt potet
Ass Snadderpølsebiter fra egen produksjon
Marinerte smakfulle kyllinglår
Saftige kyllingvinger
Smørstekte poteter
Bollinos
Våruller m/ kylling
Vårruller m/kjøtt
Vårruller m/grønnsaker


Tilbehør
Foccaciabrød
Aioli
Pesto
Mangochutney
Sweet chili
Chili majones
Grønnsalat
Oliven¨
Fetaost
Rødbet hummus

Hummus

Hummus m/avokado & spinat

Gartnerens grønnsaks mix

Huset's Potetsalat

Huset's Potetsalat m/hvitløk

Huset's Drue og Purresalat


Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn

F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin

Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø


Spor av allergener kan forekomme.

Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.