Tapas

Sett sammen
din egen tapas meny.


Hver meny
består av 5 kalde tapasprodukter, 3 varme produkter og 5 tapas tilbehør, pris etter hva du velger.

Minimumsbestilling
er 10 pers.


Kaldt


Tempura panert asparges
(fritert)
Spicy lammespyd
Langtidsmodna spekeskinke av valdres gris, flatbrød fra mosbøengård
Roastbeef av kalv fra Vestnes, huset`s drue purresalat
Små poteter, råmarinerte grønnsaker, løyrom, rørosrømme
Spekelefse, pestokrem, rødløk, ruccola, spekeskinke
Lakselefse, laks, ruccola, philadelfia, rødløk
Timian potet, surra m/bacon & timian
Marinerte scampispyd
Varmrøkt salmalaks m/persillekrem
Maki m/laks, tunfisk, kveite, kongekrabbe, krepsehale eller reke
Nigiri m/laks, tunisk, reke eller kveite
Tempura maki m/kongekrabbe eller reke
Uramaki m/ laks, reke, tunfisk, kveite, kongekrabbe eller krepsehaler
Marinerte kamskjell
Fylt sopp m/eple, chorizo, løk, paprika, hvitløk, chili ,parmesan
Satay marinerte kyllingspyd
Fritert scampi
Marinerte reker i tomat
Asparges m/spekeskinke
Spansk tortilla m/potet, purreløk, paprika
Gratinert sjøkreps
Hummersalat
Pesto marinerte klippfiskbiter



Varmt

Saltbakt amandine potet
Urtebakte små poteter
Kalveboller med kalv fra Vestnes m/parmesan & urter
Falafel
Hasselbakt potet
Ass Snadderpølsebiter fra egen produksjon
Marinerte smakfulle kyllinglår
Saftige kyllingvinger
Smørstekte poteter
Bollinos
Våruller m/ kylling
Vårruller m/kjøtt
Vårruller m/grønnsaker


Tilbehør
Foccaciabrød
Aioli
Pesto
Mangochutney
Sweet chili
Chili majones
Grønnsalat
Oliven¨
Fetaost
Rødbet hummus

Hummus

Hummus m/avokado & spinat

Gartnerens grønnsaks mix

Huset's Potetsalat

Huset's Potetsalat m/hvitløk

Huset's Drue og Purresalat


Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn

F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin

Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø


Spor av allergener kan forekomme.

Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.