Egenprodusert mat

Påsken 2020

Lam fra Oppdal er partert, lammesidene lagt i salt og henger nå til tørk på tørkerommet vi har her på Løkkemyra. Sammen med fenalåra, blir de ferdige i begynnelsen av mars måned.

Provencemarinert lammelår, er også blitt en del av påsken til mange av våre kunder. Spør etter tilebredningstips og tilbehør.

Marinerte biffer og ferskt lammekjøtt , anbefales også for gode påskemiddager.
Husets bacalao, biff stroganoff, gyros og afrikansk lammegryte er enkle ferdigretter, som er enkle å ha med seg på hytta og på tur.
Vi vakumerer det meste så du trygt kan ta det med i sekken.

Til påskefrokosten har vi egenprodusert pålegg og hjemmelagde salater.

Pølsemakeriet

Pølsemakerne våre, Jonas og Bjørge lager pølser flere ganger i uka. Middagspølse (Gaupsetpølsa), meterpølse, og flere typer snadderpølser. Grillpølsa, som alle små og store barn fortsatt får smake når de er på besøk, er fortatt like populær. Fra gode gamle oppskrifter er det alltid like spennende når det kommer nylagde pølser rett fra kokeskapet.

Spekemat

Bjørge sin egen spekeskinke har modnet i 2 år, og ligger nå ferdig for salg i disken.

Salater

I disken har vi mange ulike salater vi lager selv. Fra Koldtjomfruer som har jobbet hos Gaupset gjennom 90 år, har vi samlet mange gode oppskrifter til nettopp disse.

Julemat

Vi kan tilby egenprodusert julemat av lokale råvarer:
Pinnekjøtt - pinnekjøtt koteletter - fenalår - julepølser, røkt og urøkt - sosisser - svinemorr og normørsmorrpølse - medisterkaker - fleskepølse - sylte - lammerull- pyntet juleskinke - røkte og kokte lammelår med og uten bein - paté og leverpostei - kokt oksetunge - spekepølser - røkt svinekam - fersk ribbe av norsk gris - stort utvalg av viltkjøtt og and.

Vi har også til hjemmeproduksjonen:
Sider med innlegg til lammerull og okserull - buklist/svange eller grisehoder til produksjon av sylte - tarmer til produksjon av ulike typer pølser - svinelever og spekk til leverpostei - medisterdeig - medisterfarse - fersk lammeribbe til produksjon av pinnekjøtt.

Kontakt oss