Julebord

Klassisk julebord

Kaldt:
Juleskinke med asparges og rødbeter
Roastbiff med remulade
Spekeanretning med potetsalat
Røkt laks med eggerøre
Kalkun med waldorfsalat
Brød og smør

Varmt:
Svineribbe med husets medisterkaker, surkål, rødkål, saus, tyttebærsyltetøy og kokte poteter.
Husets pinnekjøtt med kålråbistappe, julepølse og kokte poteter.

Pris pr. pers: 450,-

Minimumsbestilling 10 personer

Kontakt oss

Juletallerken

Svineribbe og husets pinnekjøtt
Medisterkaker, julepølse,
Kålrot stappe, surkål, rødkål, saus, tyttebærsyltetøy og kokte poteter.

1 gang servering kr 320,- pr pers
2 ganger servering kr 350,- pr. pers

Kontakt oss

Desserter

Riskrem med rød saus
Multekrem
Creme Brulee
Creme Catalan
Panna Cotta

Pris kr. 70,- pr. pers

Minimumsbestilling 5 personer per type dessert
Vi har også karamellpuddinger, både store og små.

Kontakt oss






Juletapas Meny 1


Kaldt:
Rosastekt reindyrsfilet med rødløkskompott
Rosmarin og hvitløks marinert lammecarre
Fritert scampi, søt chili
Husets langtidsmodnede spekeskinke av frittgående
Valdres-gris (24 måneder modning)
Lefse med pesto og spekeskinke

Varmt:
Glasert ribbe med søtpotetpure
Tapaspølse
Saltbakte amadinepoteter

Vegetarrett:
Varm couscoussalat med cherrytomater og basilikum

Tilbehør:
Foccacia, aioli, pesto, oliven, fetaost, potetsalat med hvitløk og salat

Pris kr. 390,- per pers

Minimumsbestilling
10 personer


Juletapas Meny 2


Kaldt:


Timian -og appelsinglasert andebryst
Fylte sjampinjonger med eple, chorizo, persille, løk
Hvitvinsdampa blåskjell
Lefse med pesto og langtidsmodna spekeskinke
Ovnsbakt klippfisk med aioli

Varmt:
Glasert pinnekjøtt med rotmos
Tapaspølse
Saltbakte amadinepoteter

Vegetarrett:
Vårrull med kål, rotgrønnsaker, hvitløk og ingefær

Tilbehør:
Foccacia,aioli, pesto, oliven, fetaost, potetsalat med hvitløk og salat.

Pris
kr. 420.- per pers

Minimumsbestilling
10 personer

Kontakt oss