Overtidsmat

 

Overtidsmat fra uke 27

Mandag

Karbonade m/stekt løk, grønnsaker, brun saus og stekt potet 

Kyllinglår m/stekt potet og salat

Seikaker , drue&purre salat , kokt potet

Tirsdag
Blandaball m/pølse, kålrot, bacon, kokt potet og smeltet smør 
Pølse m/stappe 
Pastaskruer m/kjøttdeig og tomatsaus 

Onsdag
Bacalao m/flatbrød 
Lasagne m/salat og brød
Biff Stroganoff m/potetmos og salat

Torsdag
Saltkjøtt & potetball m/kålrotstappe, bacon og kokt potet
Peppergryte m/ris og salat  
Kyllingsnadder m/ ris og salat

Fredag

Gyros m/ ris og salat 

Marinerte koteletter m/grønnsaker ,peppersaus og stekt potet
Pizza (valgfritt: skinke,chorizo,marinert kylling, løk, paprika,sopp) 

 

Alle dager
Laks, agurksalat, rømme og kokt potet 
Lasagne, salat og baguett 
Kyllingfilet m/ stekte grønnsaker, bearnaisesaus, ris 

Alle middagene koster kun kr 163.- pr porsjon eks mva. 
Bestilling senest 2,5 timer før levering/henting
Bringing av mat kr 220,-
Etter kl.16 , kr. 300 .- 
Lørdag og søndag kr. 500 .- 
Egne takster til distriktet.

Ring: 71 58 06 50 

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn

F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin

Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø


Spor av allergener kan forekomme.

Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.