Overtidsmat

 

Overtidsmat fra uke 44 - 2021

Mandag
- Dagens Gryterett ( kjøtt) ( allerg)
- Bacalao m/flatbrød ( G, F )
- Fiskeburger m / grønnsaker , dressing og stekt potet  ( F, M )

Tirsdag
- Blandaball, pølse, kålrot, bacon, kokt potet og smeltet smør ( F , M )
- Lapskaus m / flatbrød (G)
- Kyllingwrap med rømme og salsa (G)

Onsdag
-Karbonader m/ kokte poteter, grønnsaker, brun saus og stekt løk  ( G) 
- Lasagne, salat og brød ( G .M )
- Peppergryte m/ris og salat.( G , M )

Torsdag
- Saltkjøtt, potetball, kålrotstappe, bacon, kokt potet
- Kyllinggryte ( karri) m/ ris og salat (G) 
- Juletallerken med svineribbe 

Fredag

-Gyros, ris, salat (M, So , G )

-Svinesteik m/ surkål , saus  og kokte poteter 
- Kremet pasta ( pesto ) med grønnsaker og foccacia (G, M ) 

 

Alle dager
- Laks, agurksalat, rømme, kokt potet (F, M)
- Lasagne, salat, baguett (G, M, Sen, Se)
- Kyllingfilet, stekte grønnsaker, bearnaisesaus, ris (So, E, M)

Alle middagene koster kun kr 160,- pr porsjon eks mva. 
Bestilling senest 2,5 timer før levering/henting
Bringing av mat kr 220,-

Ring: 71 58 06 50

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn

F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin

Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø


Spor av allergener kan forekomme.

Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.