Overtidsmat

 

Overtidsmat fra uke 2 - 2021

  • Mandag
    - Karbonade, stekt løk, grønnsaker, brun saus, stekt potet
    - Kyllinglår med stekt potet og salat
    - Seikaker, drue –og purresalat, kokt potet

    Tirsdag
    - Blandaball, pølse, kålrot, bacon, kokt potet
    - Pølse med stappe
    - Pastaskruer, tomatsaus, kjøttdeig

    Onsdag
    - Bacalao, flatbrød )
    - Lasagne, salat, brød
    - Biff stroganoff, potetmos, salat

    Torsdag
    - Saltkjøtt, potetball, kålrotstappe, bacon, kokt potet
    - Peppergryte, ris, alat
    - Kyllingsnadder, ris, salat

    Fredag
    - Gyros, ris, salat (M, So)
    - Marinerte koteletter, grønnsaker, peppersaus, stekt pote
    - Pizza, skinke, chorizo, marinert kylling, løk, paprika, sopp(etter ønske) (F, M)

    Alle dager
    - Laks, agurksalat, rømme, kokt potet (F, M)
    - Lasagne, salat, baguett (G, M, Sen, Se)
    - Kyllingfilet, stekte grønnsaker, bearnaisesaus, ris (So, E, M)

Alle middagene koster kun kr 155,- pr porsjon eks mva. 
Bestilling senest 2,5 timer før levering/henting
Bringing av mat kr 220,-

Ring: 71 58 06 50

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn

F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin

Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø


Spor av allergener kan forekomme.

Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.