Overtidsmat

Overtidsmat fra uke 26 - 2019

Mandag

Sei gordon blue, råkost, remulade, kokt potet (E, M, G, Sen, Se)
Brun lapskaus, flatbrød)
Kjøttkaker, brun saus , kålstuing, potet (F, M, E)

Tirsdag

Blandaball, pølse, kålrot, bacon og kokte poteter (F, G, M)
Kyllingboller, fløtesaus, aspargesbønner og stekt potet (Sen, Se)
Snadderpølser, m/potetsalat eller stekt potet, grønnsalat

Onsdag

Pølse og stappe (E, Se, Sen)

Lasagne, salat, bagett (G,M,sen,Se)

Bacalao, flatbrød

Torsdag

Saltkjøtt, potetball, kålrotstappe, bacon og kokte poteter (M)
Kyllinggryte, ris, salat
Marinerte koteletter, stekt potet, saus, grønnsaker (F, M)

Fredag

Gyros, ris og salat (M, So)
Seikaker, ertepure, stekt løk, potets
Kyllingkarbonader, stekt potet, grønnsaker (M)

Alle dager

Pizza m/ kylling og løk (G)
Laks, agurksalat, rømme, kokt potet
Kyllingsnadder, soya, salat, sweet chili, ris (So, E, M)

Alle middagene koster kun kr 145,- pr porsjon eks mva. 
Bestilling senest 2,5 timer før levering/henting
Bringing av mat kr 200,-

Ring: 71 58 06 50

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn

F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin

Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø


Spor av allergener kan forekomme.

Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.