Overtidsmat 2024

 

Overtidsmat 2024 fra uke 5

Mandag

Kremet pasta m/skinke eller kylling , salat og brød 
Sei Gordon bleu m/ kokte poteter, råkost og remulade
Husets pølse m/stappe , smeltet smør

 

Tirsdag
Blandaball m/pølse, kålrot, bacon, kokt potet og smeltet smør 

Fiskegrateng m/kokte poteter og råkost
Biffsnadder m/bearnisesaus, ris eller stekte poteter 

 

Onsdag
Kjøttpudding i tomatsaus m/stekt potet og gr.saker 
Avkokt klippfisk m/bacon , hvit saus og rotmos
Grillet kyllinglår m/ris , sweet chillisaus og salat 

 

Torsdag
Saltkjøtt & potetball m/kålrotstappe, bacon,pølse og kokt potet
Seikaker m/drue og purresalat , kokte poteter 
Balandeliai m/ kokt potet , ketchup og rømme 
 

 

Fredag

Gyros m/ ris og salat 
Hamburger m/salat og dressing og stekte amandinepoteter 
Pizza : skinke , chorizo, marinert kylling, løk, sopp, paprika (etter ønske )

 

Alle dager
Laks, agurksalat, rømme og kokt potet 
Lasagne, salat og baguett 
Karbonadekaker , med stekt løk, kokte poteter og gr.saker  

Marinerte koteletter m/grønnsaker , peppersaus og stekte poteter 
Kjøttkaker i brun saus , poteter og ertestuing 

 

Alle middager koster kr 175.- per posjon eks mva

Bestilling senest 2,5 timer før levering/henting 

Bringing av mat kr 300 Tlf 71580650 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn

F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin

Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø


Spor av allergener kan forekomme.

Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.