Om oss

Historien

Den 18. januar 1900 annonserte Mikael Gaupset oppstart av Kolonial og Husholdningshandel som holdt til i Agent Pedersens Gaard i Storgaten i Kristiansund. Noen år senere, i 1923, registrerte han forretningen M. Gaupset Kjøtt og Pølseforretning AS.

På den tiden var det 11 kjøttforretninger i Kristiansund, i dag er det bare vi som er igjen.

M. Gaupset as var i familiens eie fram til 1976 da bedriften ble solgt ut av familien. I dag er vi den fjerde eieren av bedriften.

Tidligere hadde vi utsalg i Skolegata i Kristiansund.

Men nå er utsalg og produksjon samlet i moderne lokaler i Industriveien på Løkkemyra.

Angus-butikkene

Vi er med i et nettverkssamarbeid som består av de 11 fremste håndverksbedriftene i kjøttbransjen i Norge som kalles Angus-butikkene. Dette samarbeidet gir oss faglig og forretningsmessig utbytte som er av stor verdi for oss.

Gaupset i dag

Bedriften har i dag 10 ansatte. Blant disse er det en pølsemaker med mesterbrev/svennebrev og en pølsemaker med svennebrev

2 kokker med fagbrev og de øvrige ansatte har opplæring innen salg, catering og produksjon.

Vår virksomhet driver etter de samme prinsipper for godt håndtverk som de gjorde i «gamle» dager, med resepter som har gått i arv fra pølsemaker til pølsemaker. Vi har utvidet og modernisert produksjonen i tråd med utviklingen som har vært i bransjen. 

I dag framstår Angus Gaupset som en moderne håndtverksbedrift med hjerte for gode råvarer, god service og god kvalitet på alle produkter.

Noen gamle reklamefilmer fra den gang vi hadde utsalg i Skolegata