Hjemmelagde karbonader m/løk
Benfri kyllingfilet m/waldorfsalat
Einebærøkt laks med eggerøre
Roastbiff m/remulade
Rødvinsmarinert svinekam m/surkål, Italiensk salat,
Svinesteik m/surkål, Rekecabaret
Husets potetssalat, Skalldyrsalat
Brød og smør
Ønskes varm gryterett blir det et tillegg på kr 85,- pr. pers
Kaldt:
Rosmarin og hvitløksmarinert lammecarre
Spekelefser med pesto
Fylte sopp med chorizo
Sataymarinerte kyllingspyd
Marinerte scampispyd
Pastasalat med hvitløk og timian
Varmt:
Greske kjøttboller med tomatsaus
Saltbakte amandinepoteter
Tilbehør:
Foccacia, pesto, aioli, potetsalat med hvitløk, oliven, fetaost, grønn salat
Kald
Lakselefse med pesto
Grønn asparges med husets langtidsmodna spekeskinke
Gratinert klippfisk og cherrytomater
Rosastekt reinsdyrsfilet med rødløkskompott
Tomat –og mozarellasalat
Varmt:
Marinerte kyllinglår
Saltbakte amandinepoteter
Tilbehør:
Foccacia, pesto, aioli, potetsalat med hvitløk, oliven, fetaost, grønn salat
Marinerte Reker (S)
Kyllingklubber
Røkt laks med eggerøre (E, M,)
Kjøttboller på spyd (E,)
Pastasalat med skinke (G, M)
Roastbiff med drue –og purresalat (E, M)
Spekefat
Waldorfsalat (M, SE, E, N), potetsalat (M, E,), fetaost (M), aioli (E)
Pariserloff (G), smør (M)
Minimumbestilling 10 personer
Tilleggsgryte til koldtbord kr 85,-
Creme Brulé
Creme Catalan
Panna cotta
Sjokolade panna cotta
Vi har også karamellpuddinger, både store og små
Egen vegetarmeny finner du her
Ønsker konfirmanten en eller flere andre retter er det bare å ta kontakt, vi lager det meste ved forespørsel.
Disse menyene gjelder fra april og ut mai.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin
Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
Spor av allergener kan forekomme.
Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.