Konfirmasjon 2024
VÅRT KLASSISKE KOLDTBORD 2024
Hjemmelagde karbonader m/løk
Benfri kyllingfilet m/waldorfsalat
Einebærøkt laks med eggerøre
Roastbiff m/remulade
Rødvinsmarinert svinekam m/surkål, Italiensk salat,
Svinesteik m/surkål,
Rekekabaret
Husets potetssalat, Skalldyrsalat
Brød og smør
Pris pr. pers: 385 .- kr pr pers
Ønskes varm gryterett blir det et tillegg på kr 95,- pr. pers
KONFIRMANTENS KOLDTBORD 2024
Marinerte reker (S, Se, Sen)
Kylling klubber
Røkt laks med eggerøre (E, M, F)
Kjøttboller på spyd (E)
Pastasalat med skinke (G, M)
Roastbiff med drue –og purresalat (E, M)
Spekefat
Waldorfsalat (M, SE, E, N), potetsalat (M, E,), fetaost (M),
aioli (E), Pariserloff (G), smør (M)
Kuvertpris 410,-
Minimumsbestilling 10 personer
Tilleggsgryte til koldtbord kr 95,-
For bestilling eller spørsmål:
Send mail til angus@gaupset.no eller
ring 715 80 650
TAPAS KONFIRMASJON 2024
MENY 1
KALDT
Rosmarin –og hvitløksmarinert lammecarre
Spekelefse med pesto (G, M)
Fylt sopp med chorizo (M)
Sataymarinert kyllingspyd (So, G, P)
Marinerte scampispyd (S, M)
Pastasalat med hvitløk og timian (G, E, M, Sen, Se)
VARMT
Greske kjøttboller med tomatsaus (E, Sen, SE)
Saltbakt amandinepotet
TILBEHØR
Foccacia (G), pesto (M), aioli (E), potetsalat med hvitløk (E, M, Sen, Se), oliven, fetaost (M), grønn salat
435.- per pers
MENY 2
KALDT
Lakselefse med pesto (G, M)
Grønn asparges med husets langtidsmodna spekeskinke
Gratinert klippfisk og cherrytomater (F, M)
Rosastekt reinsdyrsfilet med rødløkskompott (M)
Tomat –og mozarellasalat (M)
VARMT
Marinerte kyllinglår
Saltbakte amandinepoteter
TILBEHØR
Foccacia (G), pesto (M), aioli (E), potetsalat med hvitløk (E, M, Sen, Se), oliven, fetaost (M), grønn salat
400.- per pers
Vi kan også tilby et utvalg desserter:
Creme Brule (E, M)
Creme Catalan (E, M)
Panna cotta (M)
Sjokolade panna cotta (M)
Vi har også karamellpuddinger, både store og små (E, M)
- Pris pr. pers: 90.-
Egen vegetarmeny finner du her
Ønsker konfirmanten en eller flere andre retter er det bare å ta kontakt, vi lager det meste ved forespørsel.
Disse menyene gjelder fra april og ut mai.
Bringing Hverdag 300 .-
Helg 500 .-
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Hvetemel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin
Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
Su: Sulfitt
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin
Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
.