Konfirmasjon

Vårt klassiske koldtbord

Hjemmelagde karbonader m/løk
Benfri kyllingfilet m/waldorfsalat
Einebærøkt laks med eggerøre
Roastbiff m/remulade
Rødvinsmarinert svinekam m/surkål, Italiensk salat,
Svinesteik m/surkål, Rekecabaret
Husets potetssalat, Skalldyrsalat
Brød og smør

Pris pr. pers: 325,-

Ønskes varm gryterett blir det et tillegg på kr 85,- pr. pers

Kontakt oss

Konfirmantens Tapas

MENY nr. 1

Kaldt:
Rosmarin og hvitløksmarinert lammecarre
Spekelefser med pesto
Fylte sopp med chorizo
Sataymarinerte kyllingspyd
Marinerte scampispyd
Pastasalat med hvitløk og timian

Varmt:
Greske kjøttboller med tomatsaus
Saltbakte amandinepoteter

Tilbehør:
Foccacia, pesto, aioli, potetsalat med hvitløk, oliven, fetaost, grønn salat

Pris pr. pers: 400,-

Kontakt oss

Konfirmantens Tapas

MENY nr. 2

Kaldt:
Spekelefse med pesto
Bbq-marinert svinenakke på spyd
Grønn asparges med husets langtidsmodna spekeskinke
Gratinert klippfisk og cherrytomater
Rosastekt reinsdyrsfilet med rødløkskompott
Tomat –og mozarellasalat

Varmt:
Kyllinglår
Saltbakte amandinepoteter

Tilbehør:
Foccacia, pesto, aioli, potetsalat med hvitløk, oliven, fetaost, grønn salat

Pris pr. pers: 440,-

Kontakt oss

Konfirmantens koldtbord

Marinerte Reker (S)
Kyllingklubber 
Røkt laks med eggerøre (E, M,)
Røkt skinke med italiensk salat (E, M)
Kjøttboller på spyd (E,)
Pastasalat med skinke (G, M)
Roastbiff med drue –og purresalat (E, M)
Spekefat
Waldorfsalat (M, SE, E, N), potetsalat (M, E,), fetaost (M), aioli (E)

Pariserloff (G), smør (M)

Pris pr. pers: 365,-

Minimumbestilling 10 personer
Tilleggsgryte til koldtbord kr 85,-

Kontakt oss

Vi kan også tilby et utvalg desserter:

Creme Brulé
Creme Catalan
Panna cotta
Sjokolade panna cotta
Vi har også karamellpuddinger, både store og små

Pris pr. pers: 70,-

Egen vegetarmeny finner du her

Ønsker konfirmanten en eller flere andre retter er det bare å ta kontakt, vi lager det meste ved forespørsel.
Disse menyene gjelder fra april og ut mai.

Kontakt oss

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn

F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin

Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø


Spor av allergener kan forekomme.

Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.