Vi hjelper deg gjerne med å sette opp en bryllupsmeny.
En bryllupsmeny varierer ofte mye fra brudepar til brudepar.
Hva man ønsker av fisk eller kjøtt, en kombinasjon eller kanskje dere har en favorittdessert.
Pris, årstid og antall gjester?
Ring eller kom innom for en uforpliktet prat, så setter vi opp ett forslag sammen.
Ristet sjøkreps i chili- og hvitløk med hvitvinsdampet blåskjell, rødløkspure, syltet squash, marinert stangselleri og kremet pepperrotsaus
Helstekt hjortefilet med sautert sopp, bakt cherrytomat, glasert sjalottløk, sellerirotpure, saltbakte amandinepoteter, rødvinsaus
Creme Brulé med jordbærsorbet og sesongens syrlige bær
Forrett serveres med nybakt foccacia
Skalldyrbisque med sjøkreps, blåskjell og finkuttede grønnsaker.
Pepperglasert andebryst med jordskokkrem, bakte rotfrukter, syrlig eplesaus og potet Anna
Pasjonsfruktsorbet og bringebærsorbet med innslag av mørk sjokolade, sesongens bær og hippen
Forrett serveres med nybakt foccacia
Råmarinerte kamskjell med persille- og rucculasalat, balsamicosirup
Helstekt kalvefilet med bakte beter og sjalottløk, søtpotetpure, saltbakte amandinepoteter, portvinsaus.
Sjokoladepannacotta med friske bringebær, syrlig bringebærærcoulis
Forrett serveres med nybakt foccacia
Carpaccio av okse indrefilet med ruccula, ristede pinjekjerner, revet manchego, nykvernet sort pepper
Gratinert klippfisk med sauterte aspargesbønner, baconsmør tilsmakt med timian og chili, potet -og sellerirotpure
Konfektkake med mørk og hvit sjokolade, pasjonsfruktsorbet
Forrett serveres med nybakt foccacia
Rosastekt lammecarre og hjemmelaget lammepølse, råmarinerte grønnsaker, sprø jordskokk, balsamicosirup.
Ovnsbakt kveite med glaserte gulrøtter, syltet agurk, fyldig smørsaus, saltbakte amadinepoteter
Sjokoladeterte med jordbær- og rabarbrasorbet, sesongens friske bær
Forrett serveres med nybakt foccacia
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin
Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
Spor av allergener kan forekomme.
Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.