Bryllup

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp en bryllupsmeny.

En bryllupsmeny varierer ofte mye fra brudepar til brudepar.

Hva man ønsker av fisk eller kjøtt, en kombinasjon eller kanskje dere har en favorittdessert.

Pris, årstid og antall gjester?


Ring eller kom innom for en uforpliktet prat, så setter vi opp ett forslag sammen.

Forslag til bryllupsmenyer:

Menyforslag 1

Ristet sjøkreps i chili- og hvitløk med hvitvinsdampet blåskjell, rødløkspure, syltet squash, marinert stangselleri og kremet pepperrotsaus

Helstekt hjortefilet med sautert sopp, bakt cherrytomat, glasert sjalottløk, sellerirotpure, saltbakte amandinepoteter, rødvinsaus

Creme Brulé med jordbærsorbet og sesongens syrlige bær

Pris pr. pers: 640,-

Forrett serveres med nybakt foccacia

Kontakt oss

Menyforslag 2

Skalldyrbisque med sjøkreps, blåskjell og finkuttede grønnsaker.

Pepperglasert andebryst med jordskokkrem, bakte rotfrukter, syrlig eplesaus og potet Anna

Pasjonsfruktsorbet og bringebærsorbet med innslag av mørk sjokolade, sesongens bær og hippen

Pris pr. pers: 620,-

Forrett serveres med nybakt foccacia

Kontakt oss

Menyforslag 3

Råmarinerte kamskjell med persille- og rucculasalat, balsamicosirup

Helstekt kalvefilet med bakte beter og sjalottløk, søtpotetpure, saltbakte amandinepoteter, portvinsaus.

Sjokoladepannacotta med friske bringebær, syrlig bringebærærcoulis

Pris pr. pers: 635,-

Forrett serveres med nybakt foccacia

Kontakt oss

Menyforslag 4

Carpaccio av okse indrefilet med ruccula, ristede pinjekjerner, revet manchego, nykvernet sort pepper

Gratinert klippfisk med sauterte aspargesbønner, baconsmør tilsmakt med timian og chili, potet -og sellerirotpure

Konfektkake med mørk og hvit sjokolade, pasjonsfruktsorbet

Pris pr. pers: 615,-

Forrett serveres med nybakt foccacia

Kontakt oss

Menyforslag 5

Rosastekt lammecarre og hjemmelaget lammepølse, råmarinerte grønnsaker, sprø jordskokk, balsamicosirup.

Ovnsbakt kveite med glaserte gulrøtter, syltet agurk, fyldig smørsaus, saltbakte amadinepoteter

Sjokoladeterte med jordbær- og rabarbrasorbet, sesongens friske bær

Pris pr. pers: 600,-

Forrett serveres med nybakt foccacia

Kontakt oss

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
G: Mel, korn

F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
L: Lupin

Se: Selleri
So: Soya
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø


Spor av allergener kan forekomme.

Ved allergier ønsker vi beskjed slik at vi på best mulig måte kan hindre allergener i maten, men vi kan ikke garantere at det ikke finnes spor av allergener i maten da vi bearbeider alle slags allergener i samme lokale.