Operafesttapas ( fra 0102/2802 2017)

Kaldt:

Tingvollost m/ cognacnøtter
Klippfiskbrandade
Glaserte andebryst
Scampyspyd
Marinerte Portobello

Varmt:
Greske kjøttboller med tomatsaus.
Stekte amandine poteter

Tilbehør;
Fetaost, oliven, potetsalat m/hvitløk, aioli, foccacia.

Pris pr pers 350 .-

 




Skriv ut


Tapas

 

Vår tapasmeny lages utifra tilgangen på ferske råvarer, ønsker du å sette opp din egen tapasmeny,er det bare å kontakte oss.
Minimumsbestilling 10 personer.


For bestilling av tapas, ring 71 58 06 50 eller send en mail på angus@gaupset.no


Tapas meny nr 1

KALDT :

Spekelefser ( philadelphiaost,ruccola, fenalår, rødløk og lefse)
Marinerte scampispyd 
Hvitløksmarinerte kyllingspyd 
Tingvollost
Varmrøkt salmalaks m/ persillekrem

Varmt::

Bollinios (klippfisk og potet som er fritert )
Husets Tapaspølse
Hjemmelaget Focaccia, pesto, Potetsalat/ m hvitløk, oliven, gresk salat, fetaost, hvitløksaus.

340,- kr per pers

 

Tapasmeny nr 2

Kaldt :
Kamskjell
Parma m/asparges
Spekelefser
Teryakimarinert salmalaks
Rosmarin og hvitløksmarinert lammefilet
Marinerte reker

Varmt:
Greske kjøttboller m/tomatsaus,
Bollinios

Tilbehør
Hjemmelaget foccacia,potetsalat m/ hvitløk, gresk salat,oliven,fetaost,pesto
pris kr 370,- per pers.

Gryte/ varmrett i tillegg  75 ,- pr pers.
Dessert i tillegg : 75,- pr pers

 

 


20150226-124625-2033-Edit.jpg 20150226-124714-2036-Edit.jpg 20150226-124850-2040-Edit.jpg 20150226-124403-2028-Edit.jpg

Skriv ut

Gaupset

Våre åpningstider:

Mandag-fredag 0900-1800
Lørdag 0900-1600


Kontakt oss:

telefon: 71 58 06 50

e-post: angus@gaupset.no

Besøk oss på Facebook og Instagram: