Egenprodusert mat

 

Påsken 2018
 Lam fra Oppdal er partert, lammesidene lagt i salt og henger nå til tørk på tørkerommet vi har her på Løkkemyra. Sammen med fenalåra, blir de ferdige i begynnelsen av mars måned.
Provencemarinert lammelår, er også blitt en del av påsken til mange av våre kunder. Spør etter tilebredningstips og tilbehør .
Marinerte biffer og ferskt lammekjøtt , anbefales også for gode påskemiddager.
Husets bacalao, biff stroganoff, gyros og afrikansk lammegryte er enkle ferdigretter, som er enkle å ha med seg på hytta og på tur. Vi vakumerer det meste så du trygt kan ta det med i sekken.
Til påskefrokosten har vi egenprodusert pålegg og hjemmelagde salater.

Pølsemakeriet:
Pølsemakerne våre, Jonas og Bjørge lager pølser flere ganger i uka. Middagspølse (gaupsetpølsa) ,meterpølse, og flere typer snadderpølser. Grillpølsa, som alle små og store barn fortsatt får smake når de er på besøk, er fortatt like populær. Fra gode gamle oppskrifter er det alltid like spennende når det kommer nylagde pølser rett fra kokeskapet.
Vi produserer også "frokostpølsa" som er en del av bufeeten på Rica Nidelven i Trondheim . Den har vi nå også fått i disken,Spør etter smaksprøve !

Spekemat :
Bjørge sin egen spekeskinke ligger igjen på modning. Der skal den ligge i nesten to år til. Så da er det bare å vente...

Salater :
I disken har vi mange ulike salater vi lager selv. Fra Koldtjomfruer som har jobbet hos Gaupset gjennom 90 år, har vi samlet mange gode oppskrifter til nettopp disse .

Julemat:
Vi kan tilby egenprodusert julemat av lokale råvarer:
Pinnekjøtt - Pinnekjøtt koteletter - Fenalår - Julepølser røkt og urøkt - Sosisser - Svinemorr og Normørsmorrpølse - Medisterkaker - Fleskepølse - Sylte - Lammerull- Pyntet Juleskinke - Røkte og kokte lammelår med og uten bein - Pate og Leverpostei - Kokt oksetunge - Spekepølser - Røkt svinekam - Fersk ribbe av Norsk Gris - Stort utvalg av viltkjøtt og and
Vi har også til hjemmeproduksjonen:
SIder med innlegg til lammerull og okserull - buklist/svange eller grisehoder til produksjon av sylte - Tarmer til produksjon av ulike typer pølser - svinelever og spekk til leverpostei - Medisterdeig - Medisterfarse - Fersk lammeribbe til produksjon av pinnekjøtt
Skriv ut

Gaupset

Våre åpningstider:

Mandag-fredag 0900-1800
Lørdag 0900-1600


Kontakt oss:

telefon: 71 58 06 50

e-post: angus@gaupset.no

Besøk oss på Facebook og Instagram: