BRYLLUP

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp en bryllupsmeny

En bryllupsmeny varierer ofte mye fra brudepar til brudepar.Hva man ønsker av fisk eller kjøtt, en kombinasjon eller kanskje har Dere en favoritt dessert? Pris, årstid og antall gjester ?

Ring eller kom innom for en uforpliktet prat! Så setter vi opp ett forslag sammen.

Anne Grethe og Jim
Kokk 

FORSLAG TIL BRYLLUPSMENYER

 

 

 

 

 

 

Menyforslag 1

 

Ristet sjøkreps i chili- og hvitløk

med hvitvinsdampa blåskjell,

rødløkspure, syltet squash, marinert stangselleri og kremet pepperrotsaus

/ Serveres med nybakt foccacia

 

oOo

 

Helstekt urfefilet

med kremet spinat, bakte rødbeter,

glasert delikatesseløk, fyldig peppersjy og potet Anna.

 

oOo

 

Crème Brulee

med jordbærsorbet og sesongens syrlige bær.

 

Menypris: 590,-

 

Menyforslag 2

 

 

 

Kremet green curry suppe

 med bakt salmalaks

og finkuttede grønnsaker.

/ Serveres med nybakt foccacia

 

oOo

 

Pepperglasert andebryst

med jordskokkrem, bakte rotfrukter,

sautert spinat, syrlig eplesaus og potet Anna

 

oOo

 

Pasjonsfruktsorbet og bringebærsorbet

med innslag av mørk sjokolade, sesongensbær og hippen

 

Menypris: 580,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menyforslag 3

 

 

Smørdampa asparges og urtebakt kamskjell

på syrlig småsalat,

med tørket spekeskinke og en smakfull aioli.

/ Serveres med nybakt foccacia

 

oOo

 

Helstekt hjortefilet

med pastinakkpure, sautert skogsopp og vårløk,

balsamicobakt cherrytomat, rødvinssjy og saltbakte amadinepoteter.

/ Serveres med rørte tyttebær

 

oOo

 

Sjokoladeterte

med jordbær- og rabarbrasorbet,

sesongens friske bær og bjørnebærsirup.

 

Menypris: 590,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menyforslag 4

 

 

Oksecarpaccio

med ruccula i vinaigrette,

ristede pinjekjerner, revet manchego,

granateple og toppet med en god olivenolje.

/ Serveres med nybakt foccacia

 

oOo

 

 

Pestobakt klippfisk

med sauterte aspargesbønner og grønnkål,

baconsmør tilsmakt chili og selleri- og potetpure

 

oOo

 

Toffeekake

med kvedepure, sesongens syrlige bær,

hjemmelaget vaniljeis og toffeesaus.

 

Menypris: 560,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Menyforslag 5

 

 

Rosastekt lammecarre og hjemmelaget lammepølse

på en seng av råmarinerte grønnsaker

med sprø jordskokk og toppet med balsamicosirup.

/ Serveres med nybakt foccacia

 

oOo

 

Ovnsbakt kveite

med glaserte gulrøtter og delikatesseløk,

syltet agurk, fyldig smørsaus og saltbakte amadine.

 

oOo

 

Tingvolloster

med et utvalg bærgeler, konjakkglaserte nøtter

og et dryss hemmelige innslag.

 

Menypris: 570,-

 

 



71 58 06 50
angus@gaupset.no


14215647_1363798406971355_1630839207_o.jpg 14203060_1363798490304680_974509671_o.jpg Bryllupsbilder.jpg

Skriv ut

Gaupset

Våre åpningstider:

Mandag-fredag 0900-1800
Lørdag 0900-1600


Kontakt oss:

telefon: 71 58 06 50

e-post: angus@gaupset.no

Besøk oss på Facebook og Instagram: