Om oss

Historien:
Den 18. januar 1900 annonserte Mikael Gaupset oppstart av Kolonial og Husholdningshandel som holdt til i Agent Pedersens Gaard i Storgaten i Kristiansund. Noen år senere, i 1923, registrerte han forretningen M. Gaupset Kjøtt og Pølseforretning AS. 

 

På den tiden var det 11 kjøttforretninger i Kristiansund, i dag er det bare vi som er igjen.

 

M. Gaupset as var i familiens eie fram til 1976 da bedriften ble solgt ut av familien. I dag er vi den fjerde eieren av bedriften.

 

Tidligere hadde vi utsalg i Skolegata i Kristiansund, men nå er utsalg og produksjon samlet i moderne lokaler i Industriveien på Løkkemyra

 

Noen gamle reklamefilmer fra den gang vi hadde utsalg i Skolegata:
 

 
Angus-butikkene:
Vi er med i et nettverkssamarbeid som består av de 13 fremste håndverksbedriftene i kjøttbransjen i Norge som kalles Angus-butikkene. Dette samarbeidet gir oss faglig og forretningsmessig utbytte som er av stor verdi for oss.

 

 

Gaupset i dag:
Bedriften har i dag 14 ansatte. Blant disse er det en pølsemaker med mesterbrev/svennebrev og en pølsemaker med svennebrev, tre kokker med fagbrev, en kokkelærling, de øvrige ansatte har opplæring innen salg, catering- og selskapsmat produksjon.

 

Vår virksomhet driver etter de samme prinsipper for godt håndtverk som de gjorde i «gamle» dager, med resepter som har gått i arv fra pølsemaker til pølsemaker. Vi har utvidet og modernisert produksjonen i tråd med utviklingen som har vært i bransjen. 

 

I dag framstår Angus Gaupset som en moderne håndtverksbedrift med hjerte for gode råvarer, god service og god kvalitet på alle produkter.Gaupset Gaupset Gaupset

Skriv ut

Gaupset

Våre åpningstider:

Mandag-fredag 0900-1800
Lørdag 0900-1600


Kontakt oss:

telefon: 71 58 06 50

e-post: angus@gaupset.no

Besøk oss på Facebook og Instagram: